Handelsbetingelser

Levering

Alle pakker hos Forkids bliver sendt som pakke via Post Nord. Leveringstid er ca. 1-3 dage
Skulle du imod forventning ikke modtage pakken, hører vi gerne fra dig. Hvis du betaler med bankoverførsel, gør vi dog opmærksom på, at der kan gå et par dage, inden vi modtager betalingen.

 

Fragt

Når du handler hos Forkids.dk koster levering i Danmark 29 kr. hvis du vælger Post Nord valgfrit udleveringssted. Omdeling til private koster 69 kr. og omdeling til erhverv koster 59 kr.  
Hvis din pakke kommer retur til os pga. forkert adresse anførelse fra din side, opkræver vi fragt for at sende pakken igen. Ombytning af varer koster 29 kr. i porto.

Forkids sender vi til Norge, Sverige, Tyskland, Holland og England for 139 kr.

Betaling
Alle priser hos Forkids er inklusive moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

Hos Forkids kan du betale med dankort på vores webshop eller via bankoverførsel. Når du betaler via bankoverførsel, sendes varerne så snart vi har modtaget din overførsel.

Ved bankoverførsel bedes beløbet overført til følgende konto:

Nordea Bank

Registreringsnummer: 2191
Kontonummer: 3494505435

Kontoindehavers navn: Forkids 
Har vi ikke modtaget din bankoverførsel indenfor 5 hverdage fra vi har modtaget din bestilling, vil vi tillade os at annullere din ordre, med mindre andet er aftalt.
Alle priser på Forkids.dk er i danske kroner (DKK) inkl. alle danske afgifter, told og 25% moms.
Der tages forbehold for tastefejl.

Returnering

Hos Forkids.dk er der 14 dages returret på alle vare fra den dag, du modtager dem.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve.

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve, har du 14 dages ombytningsret fra den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at ombytte størrelse eller farve og varen er udsolgt, refunderer vi prisen på varen.

Vælger du at returnere en vare, skal du selv betale returneringsomkostningerne. Når vi modtager varen, tilbagebetaler vi købesummen til din konto.

Hvis du opdrager en fejl på varen ved modtagelsen, bedes du hurtigst muligt sende varen retur med en beskrivelse af fejlen. Vi sender dig penge eller en ny vare, hvis det er muligt.

Sådan gør du
Varerne skal være ubrugte og returneres i original emballage, med hængemærker osv.
Vi refunderer ikke penge for returemballage, ligesom vi ikke refunderer penge for porto. Vi modtager ikke returvarer, der bliver sendt pr. efterkrav.

Oplysninger vi skal bruge ved returnering
Navn
Adresse
Kopi af faktura
Reg. nr. og Konto nr.

Du skal sende returvarer til

Forkids
Lange-Müllers Allé 30
2960 Rungsted Kyst

Reklamation og fejlleverede varer


Hvis du har modtaget en vare med fejl, eller hvis det ikke er den vare, der står på din faktura, returnerer du den blot som beskrevet ovenfor. Hvis vi vurderer, at din reklamation er berettiget, sender vi dig en ny vare fragt frit og refunderer dine fragtomkostninger svarende til prisen på porto for et maxibrev. Hvis varen er udsolgt, refunderer vi prisen på varen. Du er velkommen til at sende din reklamationsvare sammen med andre returvarer, men i det tilfælde refunderer vi ikke portoen.